Tervetuloa blogiini. Vanhan blogin päivitykset löytyvät täältä.

lauantai 9. helmikuuta 2013

Hiihtokauden avaus

Viikko sitten se viimein tapahtui, hiihtokauden avaus. Puitteissa ei ollut moittimista. Kotipihasta sadan metrin kävely ja hoidettuja jäälatuja riittää. Parikymmentä kilometriä luistelua oli ensimmäiselle kerralle riittävästi. Tänään olikin sitten haastetta jo enemmän. Parin kilometrin jääsiirtymän jälkeen Jynkänvuoren jyrkkiin mäkiin ja konkreettisesti tuli huomattua että ei ole viime vuosina tullut hiihtoa harrastettua. Sen verran kokemusta lajista kuitenkin on, että kerta kerralta se helpottuu. Vaikka hiihtokilometrejä ei vielä ole paljoa kasassa, on niitä kuitenkin yhtä paljon kuin viitenä edellisvuotena yhteensä.


Kaikki vanhat juoksukengät jätin espanjalaisille kierrätykseen. Muutama päivä sitten posti kuitenkin kantoi  kotiin kahdet uudet. Mitähän siitäkin pitäisi ajatella. Espanjasta tulon jälkeen juoksua on tullut vain 33 km sisältäen kotiradan puolikkaan. Vähäisten kilometrien seurauksena on väistämättä, että kunto laskee kuin lehmän häntä. Kieltämättä se harmittaa. 


Caffin laadukas paitapalvelu toimi jälleen. Kuopio 6 h Run tekniset T-paidat ovat valmistuneet ja ne tulevat maaliskuun alussa Retun kyydissä Suomeen. Tapahtumaan on aikaa kolme kuukautta ja ilmoittautuneita on nyt vajaa parikymmentä. Mukavaa on että mukaan on lähdössä paljon ensikertalaisia ja toivottavasti myös järjestävästä seurasta mahdollisimman moni ottaisi kisan omakseen.

Kahden viikon päästä juostaan kuudes Endurance 24 h. Tällä kertaa ei olla menossa paikan päälle, vaan seurataan kisan etenemistä netin välityksellä kotoa käsin. Erityisesti kiinnostaa kuopiolaisten Niinan ja Petterin edesottamukset.

1 kommentti:

  1. 6h runin facebook sivuille on toivottu vastaavanlaista palvelua mikä toteutettiin Tiilikaisten poikien kanssa ensimmäisellä kerralla. Mikäli oot sellasesta kiinnostunut niin voin totetuttaa sen tänäkin vuonna. Laskin just, että pitäis olla vapaatakin se vkoloppu. Laittele vaikka s-postia tai soittele, jos haluat facebook hommat mukaan tänäkin vuonna.
    Miitri

    VastaaPoista