Tervetuloa blogiini. Vanhan blogin päivitykset löytyvät täältä.

maanantai 21. tammikuuta 2013

Tour de Costa Blanca


Kiertueemme neljäs ja viimeinen kilpailu Santa Pola juostiin eilen. Santa Pola onkin kooltaan jo aivan eri luokkaa aikaisempiin verrattuina ja lieneekin Espanjan suurimpia puolimaratoneja. Kun reilut 7000 juoksijaa  kannustajineen tulee kaupunkiin ja kaikki asukkaat kokoontuvat katujen varsille, tunnelma on katossa. Myös tulostaso on huippuluokkaa kun kärkijuoksijat viihtyvät tasaisella reitillä vain hiukan päälle tunnin. Tämä, niin kuin kaikki muutkin Espanjan juoksukisat ovat hyvin järjestettyjä ja hinnaltaan todella edullisia. Tällä reissulla juoksemiemme neljän kilpailun osallistumismaksut olivat yhteensä vain 54 € ja jokaisesta kisasta sai mukaansa teknisen T-paidan.

Caffilaiset Santa Polan viileässä aamussa. Tällä kertaa oli Mikon vuoro olla vammalistalla.
Matkalla lähtöpaikalle
Helenan jäniksenä

Caffilaisten tuloksista on pääteltävissä että Retu on seisonut eliittiin rankattujen langanlaihojen mustien tyttöjen ja poikien kanssa samassa rivissä lähtövaatteen alla. Eilen illalla hän kuitenkin asetteli ykköstykin viittaa Helenalle, joka onnistuikin hyvin ja sijoittui sarjassaan kuudenneksi. Helena taitaa ollakin meistä ainut, joka on tällä reissulla saanut juoksukuntoaan kohennettua.

Tämän kertainen reissumme alkaa lähestyä loppuaan. Huomenna on ohjelmassa Jarmon huoltoa hänen ylipitkällä lenkillään ja keskiviikkona matkustamme Suomeen. Viisi viikkoa on hurahtanut nopeasti, vaikka tämä reissu onkin ollut luonteeltaan aivan erilainen edellisiin verrattuna. Juoksua on tullut vain 376 km, joten mistään juoksuleiristä ei enää voi puhua. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä että reissumme tähän loppuisivat, mutta jotain uutta pitää kehitellä ja suunnitelmat niiden osalta ovat jo menossa.


Tämän reissun päätöskuvaksi laitan Mercadonan palautusjuomatarjouksen. Täytyy myöntää että juoksumotivaation kadottua ohrapirtelöitä on tullut nautittua turhankin paljon ja muutaman tölkin olisi voinut jättää vähemmälle. Suomeen palattuamme härkäviikot kuitenkin alkavat ja kyllä S-Marketin hintataso siihen luonnostaan johtaakin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti