Tervetuloa blogiini. Vanhan blogin päivitykset löytyvät täältä.

perjantai 18. tammikuuta 2013

La Mata

Juoksijan märkä uni
Vuosi sitten täällä ollessamme meillä oli valokuvauskilpailu ja voittokuvasta oli tarkoitus teetättää uuden asuntomme eteisen seinälle tapetti. Satojen kuvien joukosta valitsimme yllä olevan Mikon nappaaman kuvan Lo Paganista, mutta valitettavasti kuvan koko ei tapettiin riittänyt, joten homma siirtyi ja riittävän laadukkaan kuvan ottaminen jäi tälle reissulle.

Filmiä on poltettu runsaasti ja valinnan vaikeutta on ollut. Tiukkojen seulojen läpäisemänä ja äänekkäiden tuomarikommenttien jälkeen, alla oleva Retun ottama kuva päätyy asuntomme seinälle. Kuvassa on kokoa ja pikseleitä riittävästi, joten nyt siitä saadaan tapettia aikaiseksi. Palkinnoksi täysosumasta kuvan ottaja pääsee tietenkin suorittamaan myös tapetoinnin.

La Mata
Täman viikon juoksulenkit rajoittuvat kolmeen, joista pisin on tiistaina La Matan hiekalla juostu 20 km. Keskiviikkona koettiin tämän reissun ensimmäinen pilvinen päivä, mutta Retun ja Helenan kanssa tekemäämme 15 km lenkkiä se ei millään lailla haitannut. Jarmo onkin sitten vedellyt omalla reippaalla vauhdillaan aivan erilaisia kilometrimääriä.

Keskiviikon lenkki
Sunnuntaina juostaan naapurikaupungissa Santa Polassa puolimaraton. Tavoitteekseni olen asettanut juosta tämän vuoden puolikkaan ennätyksen ja plussaa olisi jos tulisi jopa tämän reissun ennätys.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti