Tervetuloa blogiini. Vanhan blogin päivitykset löytyvät täältä.

sunnuntai 6. tammikuuta 2013

Kieli poskella

Säät ovat suosineet hienosti tämänkertaista reissuamme. Aurinko on paistanut joka päivä ja tänään lämpötila kohosi jo parinkympin yläpuolelle. Aikaisemmilla reissuilla ei uiminen ole tullut mieleenikään, mutta nyt on kotialtaassa tullut pulahdettua jo useasti. Talvea kuitenkin eletään, joten altaan vesi on todella kylmää ja pitkään siellä ei viihdy. Vaikka päivällä on lämmin, auringon laskiessa ilma viilenee nopeasti ja illalla pitää ollakin sitten ihan kunnolla vaatetta päällä. Lattialämmityksiä ei näihin espanjalaisasuntoihin ole raskittu rakennella, joten kivilattiat ovat todella kylmiä ja paljain jaloin sisällä ei millään tarkene.

Perjantaina pisteltiin Retun kanssa ihan kunnon kyytiä 15 km väljiä katuja ristiin rastiin. Nykykunnossa kunnon kyyti tarkoittaa minulle noin viiden minuutin kilometrivauhtia. Vähän pitäisi nopeuttakin saada pidettyä yllä, kun taisi tulla lupauduttua ensi sunnuntain El Campellon 6,2 km rantajuoksukisaan. Voihan se olla että siellä meikäläinen jää toisten jalkoihin.

Myös Orihuelan urheilukeskuksen hiekkapintaista juoksurataa kierrettiin muutama kierros
Mäellä kun asutaan, niin loppuun jää aina makeimmat palat
Eilen jatkettiin siitä mihin perjantaina jäätiin
ja välillä tankattiin
Illalla tankattiinkin sitten ihan kunnolla Retun ja Ellun grillibileissä. Paikallisetkin olivat kuulleet bileistä ja järjestivät meille ilotulituksen.
Pistän tuohon loppuun vielä kuvan, jonka luvatta nappasin Crevillenten uuden vuodenjuoksun sivuilta. Siinä tulee todistetuksi että kyllä täällä ihan kieli poskella juostaan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti