Tervetuloa blogiini. Vanhan blogin päivitykset löytyvät täältä.

tiistai 1. tammikuuta 2013

Crevillent

Crevillenten uuden vuoden kympin tunnelma on parasta mitä tässä harrastuksessa voi kokea. Kun parituhatta juoksijaa ahtautuu pikkukaupungin ahtaille kaduille, tunnelma on "käsinkosketeltava".


Reitti on tosi mutkikas ja korkeuserotkin varsin vaihtelevat, joten käsittämättömältä tuntuu että parhaimmat tulevat maaliin alle puolen tunnin. Caffilaisten parhaana maaliin juoksi Alpo, mutta illan paras uutinen oli kuitenkin Retun pohje, joka kesti kuin kestikin kympin rypistyksen. Tämän lämmittelyn jälkeen Veterano E sarjalaiset vaviskoon.Tässä Caffilaisten tulokset.


Crevin startti tapahtuu illan hämärtyessä ja maaliin tullessa on pilkkopimeää. Helena oli mukana jo kolmatta kertaa ja hänen loppuaikansa on joka kerta ollut minuutin sisällä.Uutta vuotta otettiin vastaan Sarin ja Peten luona. Rakettien paukkuessa heidän kattoterassillaan vahvistimme Helenan kanssa reilut neljä vuotta sitten yhteislenkillä alkanutta seurusteluamme.

Normaalisti teemme aamupalan kotona, mutta juhlapäivän kunniaksi kävelimme tänä aamuna lähellä olevaan brittien Liberty-baariin aamiaiselle. Paikan omistajan kysellessä miten vuosi vaihtui - näytimme sormuksiamme - alkoi hillitön huuto ja kiljunta. Muita asiakkaita ei vielä ollut, mutta takahuoneesta kiirehtinyt kokki yhtyi kiljuntaan.

9 kommenttia:

 1. Onnittelut suhteen vahvistamisen johdosta! :)

  VastaaPoista
 2. Onnitelut myös täältä Rovaniemen suunnalta.

  VastaaPoista
 3. Kun virtaavat joet kohtaavat, vedet sekoittuvat ja muodostavat yhteisen uoman.
  Iloiten Onnestanne!
  M ja L

  VastaaPoista
 4. Kiitos onnitteluista! Meillä yhteislenkki jatkuu...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sydämelliset onnittelut teille molemmille.

   Arvi K

   Poista
 5. Lämpimät onnittelut molemmille!

  VastaaPoista
 6. "El amor entra por los ojos." -esp. sananlasku-

  t. Emilia, Sari y Petri

  VastaaPoista
 7. Lämpimät onnittelut myös Varsinais-Suomesta. Mielenkiinnolla tutkimme kuvia ja lenkkireittejä jo helmikuun loppua varten.

  T. Jari & Jaana

  VastaaPoista
 8. Noniin Eka! Täältähän ne kootut selitykset kiiltäville sormuksille Helenan lähettämistä kuvissa löytyikin.

  Oikein paljon onnea teille molemmille.

  -terkuin Tiina Kuopiosta

  VastaaPoista