Tervetuloa blogiini. Vanhan blogin päivitykset löytyvät täältä.

lauantai 18. tammikuuta 2014

Rebaten lenkki


Rebaten lenkkiä juoksemalla on monta kertaa suunniteltu ja viimein eilen se tuli toteutettua. Helenan ja Tuulan kanssa juostiin, Masa sparrasi pyörällä. Lenkki on erittäin vaihteleva. Campoverdestä lähdetään alamäkeen, seuraavana tasainen kanavanvarsi, San Miguelin kaupungista alkaa reilun 10 km pätkä hiljaista serpentiinitietä Rebateen ja sieltä edelleen reilu viisi kilometriä Campoverdeen. Rebaten serpentiinit olen muutaman kerran ajanut pyörällä, mutta erittäin mukava se oli juostakin. Matkaa kertyi San Miguelin kaupunkipiston kanssa 41 km ja tämä olikin syksyn Wihan maratonia lukuunottamatta pisin juoksulenkkini yli vuoteen. Alla muutamia kuvia reissusta.


Huoltopyöränä ollut, vuonna 1996 hankkimani Tunturi ei ilmeisesti olekaan tehty ikuisesti kestävistä osista. Tänne saakka on vioitta selvitty, mutta nyt siitä katkesi Rebaten nousuissa ketjut. Matkaa Campoverdeen oli vielä 11 km ja nerokkaasti ajattelin, että juostuani sinne, tulen Masan ja Tunturin Fiestalla hakemaan. Masa kuitenkin jatkoi matkaa taluttaen pyörää ylämäet ja sen jälkeen hän pystyi laskettelemaan alamäet vapaalla huimaa vauhtia ohitsemme. Lopulta hän sitten olikin ensimmäisenä perillä.


Illalla kokoonnuimme Caffin talolle vuolemaan el Campellosta ansaittua Serranon kinkkua. Isäntäväki oli laittanut pöydän koreaksi ja samalla oli myös oiva tilaisuus hieman skoolata Helenan siirtymistä Veterana E sarjaan.


Huomenna  osallistutaan Santa Polan puolimaratoniin, joka on jo todella massatapahtuma. Puolikas lienee Espanjan suurimpia ja osallistujia on lähes 10000. Tänään käytiin tapahtuman expossa ja yllä olevassa kuvassa Santa Polan konkari antaa reittiselostuksen ensikertalaisille.

1 kommentti:

  1. Moro! Kylläpä näyttää hyvälle! Nuo kuvat nähtyäni rupesin jo ehdottelemaan mammalle että josko sitä kesällä taa kuukaudeksi sinne, eikä nuo ruokapöydän antimetkaan yhtään matkakuumetta laannuttanut...tuli mieleen viime kesä kun meidän kattoterassilla kokkailtiin espanjalaisista tuoreista raaka-aineista. Me täällä jouduttiin taas hytisemään se pitkä kolmekakkonen -20 asteessa mutta tulipahan taas tehtyä...lopussa tosin kivasti aurinko paisteli. Onko muuten Jarmo pystynyt harjoittelemaan sen selkänsä kanssa vai onko telakalla?
    Nautinnollisia loma/juoksuhetkiä sinne!

    VastaaPoista