Tervetuloa blogiini. Vanhan blogin päivitykset löytyvät täältä.

torstai 2. tammikuuta 2014

Crevin kymppi


Vanha vuosi lopeteltiin Crevillenten kympillä. Mutkainen katureitti hakee vertaistaan ja tämän kisan kaltaista tunnelmaa ei Suomesta löydy. Yllä Caffin iloinen porukka Jarmon kuvaamana. Mutkaisella katureitillä ei vielä aivan kynnyksillä tullut päästeltyä ja enimmäkseen tuli vaan naatiskeltua. Laakasen sitten myöhemmin...ehkäpä Santa Polassa. Alla Crevin lähdön tunnelmaa Retun ropelikamerasta ja kisan tulokset.



Vuosi vaihtui perinteisesti Sarin ja Petrin kattoterassilla. Paikka on meille Helenan kanssa ikimuistoinen ja olemme todella iloisia että olemme saaneet tutustua täällä tähän mukavaan porukkaan. Vuosi sitten samaisella kattoterassilla pujotettiin sormukset sormiin, mutta vielä ei sentään kulmahousuja tarvittu, vaikka Retu lienee niihinkin varautunut.

Crevin edellispäivänä tuli Bianchia ulkoilutettua 84 km verran ja viikon päästä on tähtäimessä koko päivän pyöräretki. Saapa nähdä miten pitkälle päästään. Tänään oli aurinkoinen päivä ja lepoa hikiliikunnasta, mutta sen sijaan nautittiin Lo Paganin rannassa alla olevista maisemista.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti