Tervetuloa blogiini. Vanhan blogin päivitykset löytyvät täältä.

maanantai 6. tammikuuta 2014

Callosa


Kisoja täällä riittää ja eilen osallistuttiin Callosan 8 km katukisaan. Vaikka pikkukaupunki sijaitsee jyhkeän vuoren juurella, reitti oli aivan takainen ja juostiin kahtena neljän kilometrin lenkkinä. Yllä olevan yhteiskuvan ja alla olevat juoksukuvat nappasi Jarmo.

Helenan tyylinäyte
ja tulihan sieltä Ekakin
Juoksukisojen järjestelyt ovat yleensä täällä pelanneet moitteettomasti, mutta tällä kertaa tuli poikkeus. Iso osa chipeistä ei ollut toiminut ja järjestäjät joutuivat setvimään loppuaikoja maalivideon perusteella. Kun tämäkin tapahtui espanjalaiseen tyyliin kovin verkkaisesti, loppuseremoniat venyivät ja venyivät.

Missähän ne tulokset viipyy. Etualalla oleva Uunokin on palannut Suomen visiitin jälkeen maisemiin.
Niin pitkälle jaksettiin tuloksia odotella, että Olli saatiin nuoret miehet Veterano C (yli 55 v.) sarjassa kolmanneksi, mutta sekin oli lopulta korjattu kakkoseksi. Kotona vasta saatiin tieto että Helena oli nuoret naiset Veterana B (yli 45 v.) sarjassa kolmas. Se ei harmita että hänen palkintoseremoniat menivät ohi, mutta se hiukan harmittaa kun jäi kuulematta, mitä hän olisi lohkaissut seremoniamestarin espanjankieliseen voittajakolmikon haastatteluun. Jotain omaperäistä sieltä varmaan olisi tullut, onhan hän asunut jo reilut viisi vuotta Savossa.

Caffilaisten tulokset

Näitä espanjalaistyttöjä ei tulosten viipyminen näyttänyt haittaavan
Viime päivien säät ovat olleet mainiot ja hyvältä näyttää jatkossakin. Harmillisesti minulla alkoi toissailtana kurkku kipuilemaan ja eilinen reuhtominen ei sitä parantanut. Viime yö menikin sitten enimmäkseen valvoessa ja näyttää pahasti siltä, että minun on jätettävä huomiseksi suunniteltu koko päivän pyörälenkki väliin. Toivottavasti tästä tokenee mahdollisimman nopeasti, ettei menisi arvokkaita lomapäiviä sairastaessa.

3 kommenttia:

  1. Onnittelut Heltsulle, hienosti meni sulla ja onnittelut valmentajallekin, eihän sitä tulosta syntyis ilman toimivaa valmennussuhdetta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Viralliset onnittelut täältäkin virattomalta....kovasti kävi kurkun päälle täälläkin....kova köhiminen koko illan meillä molemmilla...ja valvominen. Nukutaa Sitte ku nukuttaa....toipumisia.

      Poista
  2. Kiitos paljon omasta ja "valmennettavani" puolesta. Campellon kimppuun sitten ens sunnuntaina.

    VastaaPoista